Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

SERVICEAVTAL

Fomatec serviceavtal underlättar maskinentreprenörens vardag
Tjänster och skogsmaskinstillbehör till avtalspriser
Serviceavtalet gäller service på sågkedjor och sågklingor. Hämtning och lämning med 4 veckors intervaller. Samtidigt som vi besöker ert verksamhetsställe, levererar vi alla tillbehör som ni behöver i er skogsmaskinsentreprenad. Hos oss får du skogsmaskinstillbehör, reservdelar och servicetjänster till förmånliga avtalspriser. Efter avtalets ingående får ni alla produkter och tjänster till rabatterade nettopriser.

Serviceavtalet inkluderar även kostnadskontroll och -uppföljning för kunden. Det underlättar den maskinspecifika kostnadsuppföljningen i ditt företag.

Tillbehör till skogsmaskiner
Vilka tillbehör vi alltid avtalsenligt ska leverera till entreprenören anges i avtalet. Till exempel smörjmedel, vaselin, märkningsfärger, sågklingor och sågkedjor. En ny sågkedja läggs alltid till i fraktlådan till avtalspriset i utbyte mot en kasserad sågkedja.
Du slipper köpa stora mängder tillbehör till ditt lager för att få lägsta möjliga mängdpris, utan vi levererar alla tillbehör till våra avtalskunder till samma pris som till storkunder.

Videos

No articles