Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

FÖRETAGETS HISTORIA

Företagsidén tändes när företagets grundare, Marko Korhonen, arbetade på stormdrabbade områden utomlands i flera år under extrema och varierande förhållanden. Den första produktidén var ett lastutrymme för skogstraktorer, som kunde sortera upp olika träslag redan vid lastningen. Sorteringsbänken var Fomatec Oy:s första kommersiella produkt. Därefter har nya produkter sett dagens ljus och lanserats en efter en. I och med ett ökande antal produkter uppstod ett tydligt behov att producera tjänster, som idag utgör en av Fomatec Oy:s grundpelare. Den första tjänsten som erbjöds kunden var sågkedjeservice för skogsmaskiner och numera har tjänsteutbudet utvidgats och utvecklats för att betjäna moderna skogsmaskinsentreprenörer.
Fomatec Oy har gedigen erfarenhet och kunnig personal. Tack vare företagsförvärv har företaget fått ökad kompetens och kunnande. Företagets utvecklingsverksamhet utförs av experter och yrkesmän även internationellt. Företagets verksamhet består av bra samarbetspartner, som vill utveckla skogsmaskinsbranschen med tanke på säkerheten.
Formatec Oy:s tjänster och produkter är numera inriktade både mot den finländska marknaden och internationella marknader. Vi har gett våra samarbetspartner i uppdrag att utveckla och ta reda på deras egna produkters ursprung och miljöpåverkan. De effektivaste och mest miljövänliga produkterna har utkristalliserats genom noggranna tester och överväganden baserade på Fomatec Oy:s gröna handelsplattform.
Verksamhetsbasen har planerats ekologiskt och med hänsyn till naturvärdena på lång sikt. Vi söker ständigt efter nya lösningar på dagens utmaningar, med syfte att driva en miljövänlig verksamhet både vad gäller våra tjänster och produkter och i vårt eget agerande. Vi vill vara framtida förebilder för en mer ekologisk utveckling av skogsmaskinstekniken.
Vi fortsätter målmedvetet vår företagshistoria och har med omsorg valt de värdegrunder som engagerar och hjälper till att uppnå vår vision och mission. Vi har landat i dessa värdegrunder efter att ha hört våra kunder på deras arbetsplatser och våra samarbetspartner runt om i världen. Vi kräver att både vi själva och våra samarbetspartner arbetar för en hållbar utveckling, baserat på en grön och mer ekologisk teknikutveckling.

Videos

No articles