Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

Fomatec STORM

Puunkorjuu palvelu metsäyhtiöille myrskytuhoalueilla.

 

Fomatec Oy palvelee metsäyhtiöitä myrskytuhoalueilla yhteistyökumppaneidensa kanssa. Organisoimme toimivan puunkorjuun myrskytuhoalueilla vuosien ammattitaitoa hyödyntäen.

Työntekijöillämme on vankka kokemus myrskytuho alueilta niin Euroopan metsistä kuin Pohjoismaisista metsistä. Tiimiimme kuuluu rautaisia koneellisen puunkorjuun ammattilaisia ja metsureita.

Tarjoamme metsäyhtiölle kokonaisuuden myrskypuiden korjuuseen. Toimitamme puut sopimuksen mukaisesti ja sovitussa ajassa tienvarteen jatkokuljetusta varten.

Huolehdimme myrskytuhoalueella aina turvallisesta ja paikallisten vaatimusten mukaisesta työstä maakohtaisesti. Meillä on alueella oma työnjohtaja joka opastaa ja auttaa aina käytännön järjestelyissä päivittäin. Lisäksi meillä on 24/7 päivystys numero josta meidät tavoittaa aina.

Konekalustomme koostuu nykyaikaisista tehokkaista metsäkoneista, jotka on varusteltu toimimaan vaativissa myrskytuho olosuhteissa. Koneet on varusteltu täyttämään maakohtaiset ympäristö ja turvallisuus vaatimukset. Kuljettajat ja metsurit saavat lisäkoulutuksen toimimaan myrskytuhoalueella oikeaoppisesti sekä turvallisesti. Teemme leimikoista korjuusuunnitelmat ja opastamme työntekijämme työmaalla toimimaan oikein ja annettujen ohjeiden mukaisesti sekä luontoarvoja kunnioittaen.

Palvelemme metsäyhtiöitä luotettavasti ja ammattimaisesti kriisitilanteissa. Haluamme että olemme tulevaisuudessakin luottamuksen arvoisia ja hyviä yhteistyökumppaneita myrskypuun korjuussa ympäri Eurooppaa.

Yhteys henkilömme sopimus asioissa metsäyhtiöille Mikael Korkman
Puhelin: +358 5064277 sähköposti: mikael.korkman@fomatec.fi (asiointi
kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa ja Venäjä (välttävä)

Yhteyshenkilömme sopimusasioissa koneyrittäjille Marko Korhonen puhelin:
+358 407519920 sähköposti marko.korhonen@fomatec.fi

Ajankohtaista