Kotimaan myynti:
phone +358 45 1719 005
mail myynti(at)fomatec.fi
location Lumitie 1, 70700 Kuopio

Export:
phone +358 50 64277
mail sale(at)fomatec.fi

finnish english russian swedish german polish french spanish portuguese

Sortec Lajittelutolpat

Sortec lajittelutolpat puiden tehokkaaseen lajitteluun metsätyömaalla.

Sortec lajittelutolpat lisää metsäkoneesi suorituskykyä harvennuksilla. Lajittelutolpat asennetaan käytettyyn tai uuteen metsäkoneeseen. Tolpat voi asentaa levy tai putkipankkoon. Tuotteen mukana tulee asennuksessa tarvittavat varaosat sekä käyttö ja asennusohjeet.

Sortec lajittelutolpat asennetaan metsäkoneenpankkoon. Pankkoon hitsataan kiinnityslevy johon lajittelutolppa kiinnitetään pulteilla, tarvittaessa lajittelutolpat saa nopeasti pois metsäkoneesta. Sortec lajittelutolppien käyttö on helppoa. Lajittelutolpat nostetaan ylös taikka lasketaan alas puunipulla. Sortec lajittelutolppien rakenne on yksinkertainen ja se koostuu kolmesta eriosasta. Lajittelutolpat eivät vaadi päivittäishuoltoa. Tuote on valmistettu erittäin laadukkaasta Raex kulutusteräksestä joka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän. Sortec lajittelutolpat ovat ammattilaisen valinta tehokkaaseen ja helpompaan puunajoon harvennuksilla.

Sortec lajittelutolppien käyttö metsässä: Lajittele tavaralajia tolppien ollessa ala-asennossa jolloin lajittelu tilaa on noin 15cm käytössä. Kun lajiteltavaa tavaralajia tulee kuormaan lisää, niin nostat puunippua kouralla jolloin molemmat tolpat nousevat ylä-asentoon, tällöin lajittelutilaa tulee noin 40cm lisää. Etuna Sortec lajittelutolppien käytössä on ettei niitä tarvitse nostaa kerralla ylä-asentoon jos lajiteltavaa tavaralajia ei tule täyttä lokeroa. Tämä tuo työskentelyyn selkeyttä lastatessa ja kuormaa purkaessa.

Tule tutustumaan Sortec Lajittelutolppiin Kuopion myymälässämme taikka sovi myyjän kanssa tuote esittely toimipaikkaasi!

Ajankohtaista